Du er her: 

Forårskoncert

Torsdag den 11.april kl.19.30 er der koncert med trioen Zenobia.

Trioen er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition.  De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner samt om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

Trio Zenobia består af Louise Støjberg (sang), Mette Kathrine Jensen Stærk (harmonika) og Charlotte Støjberg (klaver).

Zenobia har været nomineret til 2 Danish Musik Awards: for debutalbummet ”Midnat” i 2008 og til årets traditionspris i 2013.

 

Forårskoncert med FarsøKoret

Kom og oplev foråret i ord og toner tirsdag d. 7. maj kl. 19.00. FarsøKoret vil i samarbejde med Farsø Menighedsråd fejre lysets komme og naturens farveeksplosion med sang og musik. Det at synge sammen har en magisk evne til at gøre os glade, og så siges det til og med, at det er sundt for både sjæl og krop.

FarsøKoret vil synge både kendte og nye korsange, der vil være fællessang med nogle af årstidens fantastiske sange, små fortællinger og inddragelse af publikum i et par lettere satser.

 

Efter koncerten er der bobler og kransekage i Sognegården.