Du er her: 

Koncert i Farsø kirke

Tirsdag den 27. marts kl. 19.30

Den Store Fortælling er Arne Haugen Sørensens nyeste og hidtil største maleri. Motiverne er inspireret af centrale bibelfortællinger.

Det bliver ved denne koncert vist mens musikalske mesterværker spilles i nye arrangementer for trompet og orgel. Mesterværkerne er af Mozart, Beethoven, Strauss, Sibelius, Mahler, Stravinsky og Wagner.

Arne Haugen Sørensen er en dansk maler og grafiker. Han har modtaget adskillige priser og hædersbevisninger, bl.a. Eckersberg Medaljen og Thorvaldsen Medaljen.Han er også kendt for udsmykningenaf 27 danske kirker. I 2017 fik Arne Haugen Sørensen sit eget museum i Videbæk, Vestjylland.

Dorthe Zielke (trompet) er uddannet (som Søren Johannsen også) på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.Har spillet som solist og på kontrakt som orkestermusiker i bl.a. DR Symfoniorkestret, Det Kgl. Kapel m.fl.

Søren Johannsen er organist i Christians kirke, København. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001.

 

Forårskoncert med FarsøKoret

Kom og oplev foråret i ord og toner tirsdag d. 15. maj kl. 19.00. FarsøKoret vil i samarbejde med Farsø Menighedsråd fejre lysets komme og naturens farveeksplosion med sang og musik. Det at synge sammen har en magisk evne til at gøre os glade, og så siges det til og med, at det er sundt for både sjæl og krop.

FarsøKoret vil synge både kendte og nye korsange, der vil være fællessang med nogle af årstidens fantastiske sange, små fortællinger og inddragelse af publikum i et par lettere satser.

Efter koncerten er der bobler og kransekage i Sognegården.