Du er her:

Julekoncert

Torsdag den 6.december kl.19 er der julekoncert med kammerkoret Dorimus.

Koret kendetegnes af høj musikalsk kvalitet og godt sammen­hold. Koret, der er hjemmehørende i Aalborg, har en kerne af 18-22 erfarne og dygtige korsangere, der gerne vil udfordres musikalsk og som nyder samværet med hinanden.

Koret giver hvert år 7 – 10 kirkekoncerter, fortrinsvis rundt omkring i Nordjylland, men også ved turnéer i både ind- og udland. Derudover har koret også markeret sig med en række temakoncerter, hvor korsan­gen har spillet sammen med billedkunstnere, fotografer og forskellige professionelle musikere.

Korets leder gennem alle årene er Doris Kjærgaard. Hun er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium, er organist i Jetsmark Kirke og har derudover været tilknyttet Folkekirkens Ungdomskor som korkonsulent.

Koret vil synge nordiske julesalmer og sange og engelske carols.

Efter koncerten er der kaffe, æbleskiver og gløgg á 15.kr.

Alle er velkomne.